Ny elev?
I Åstrup Sportsrideklub har vi hold i alle sværhedsgrader, så om man er helt ny i ridningen eller kommer fra en anden rideskole, så skal der nok være et hold der passer til eleven. Vi har både børne og voksenhold, og underviser i ryttermærker.

Vil du gerne starte til ridning, så ring eller skriv til :
Christina Preisler
Tlf. nr.: 21 67 92 06
Der er ikke en fast telefontid, men Christina er nemmest at få fat i om formiddagen. Ellers skriv en sms og Christina vil besvare hurtigst muligt. 
Tirsdag er Christinas fridag og derfor er hun generelt ikke at træffe der. 
VIGTIGT: Man må ikke melde sig til hold før man har snakket med Christina Preisler. 

Vores ryttermærke undervisning er noget de færreste klubber udbyder, hvor man sideløbende med ridningen også lærer om den bagvedlæggende teori. Det betyder at undervisningen foregår som skiftevis ridning og teori hver uge, og det er en god måde at forberede sig på alle de aspekter der følger med passionen for de firbenede, og desuden skal man også have ryttermærke 3 & 4 hvis man vil ud og ride stævner på C-plan (distrikts stævner) eller højere.

På vores timehold ligger vi stor vægt på at eleverne også lærer om generel omgang med hestene, og derfor sadler eleverne selv deres heste op og af, selvfølgelig med hjælp fra ridelæreren. Vi bestræber os på at eleverne får mest muligt ud af timerne, og vil derfor gøre opmærksom på at det forventes at eleverne møder op til tiden, og gerne i god tid, så hele holdet ikke skal forsinkes af at en enkelt kommer for sent.

Vi har mange elever i vores rideskole, og der er derfor stor sandsynlighed for at man ikke kan komme på et hold straks,
men må stå på venteliste til der er plads på et hold der matcher eleven.