Velkommen til Åstrup Sportsrideklub medlemsregistrering og betaling
 
 
For at du kan ride på ÅSRKs hold, modtage undervisning eller have din hest opstaldet på Bøgely Ridecenter, skal du registreres her i vores klubsystem. Betalingen for kontingent, hold, undervisning, facilitetskort eller stævnemedlemskab vil blive trukket på dit dankort. Det er let for dig OG for klubben.
 

Går du i rideskolen
1. Du skal oprette en profil i systemet - I RYTTERENS NAVN - men med den voksnes dankort tilknyttet. Det er altså DIT BARNS navn og fødselsdato, du skal oprette i.

2. Når du har oprettet en profil, skal du tilmelde barnet det hold, det i forvejen rider på, eller det hold, som er aftalt med Sussi - det gør du under menupunktet UNDERVISNING/TILMELDING.

Når du foretager tilmeldingen i systemet betales undervisningen for de første tre måneder. Man betaler for 3 måneder ad gangen. Der gives ikke penge tilbage, hvis man stopper midt i en periode. Du skal sende en mail til aasrk.kasserer@hotmail.com - hvis dit barn stopper i rideskolen.

Får du privat undervisning
1. Du skal oprette en profil i systemet - I RYTTERENS NAVN

2. Når du har oprettet en profil, skal du tilmelde det hold, som du i forvejen rider på, eller det hold, som er aftalt med underviseren, få evt. oplyst hold nr. af underviseren. - det gør du under menupunktet UNDERVISNING/TILMELDING.

Når du foretager tilmeldingen i systemet betales undervisningen nu automatisk for hver måned. Der gives ikke penge tilbage, hvis man stopper midt i en periode. Du skal sende en mail til aasrk.kasserer@hotmail.dk - hvis du ønsker at stoppe undervisningen.
Opsigelsesvarsel: 1 måneds varsel til udgangen af måneden.

Ønsker du facilitetskort eller stævnmedlemskab
1. Du skal oprette en profil i systemet - I RYTTERENS NAVN

2. Når du har oprettet en profil, skal du tilmelde dig facilitetskort eller stævnemedlemskab - det gør du under menupunktet UNDERVISNING/TILMELDING.

Når du foretager tilmeldingen i systemet betales facilitetskortet/stævnemedlemskabet nu automatisk for den givne periode. Der gives ikke penge tilbage, hvis man stopper midt i en periode. Du skal sende en mail til aasrk.kasserer@hotmail.dk - hvis du ikke længere ønsker at have facilitetskort/medlemskort. 

Opstalder på Bøgely Ridecenter
1. Du skal oprette en profil i systemet - I OPSTALDERS NAVN

2. Når du har oprettet en profil, skal du tilmelde dig kontingent - det gør du under menupunktet UNDERVISNING/TILMELDING. Vælg det kontingent der passer på dig. 

Kontingent tilmelding/opsigelse
Når du foretager tilmeldingen i systemet betales kontingentet for de første 12 måneder og fornyes automatisk.
Kontingentet løber fra 1. april til 31. marts året efter. Tilmelder du dig efter 1. januar gives der 50% rabat fra januar - 31. marts.
Der gives ikke penge tilbage, hvis man stopper midt i en periode. Du skal sende en mail til aasrk.kasserer@hotmail.dk
- hvis du ikke længere ønsker at have facilitetskort/medlemskort.
Opsigelsesvarsel: 1 måneds varsel til udgangen af måneden.