Ridning

Mille Kirkegaard står for al undervisning. Der er ridning/anden aktivitet med hestene to gange dagligt. Den ene gang vil være undervisning på banen, hvor eleverne deles ind på hold efter niveau, således at alle får mest muligt ud af undervisningen. Der vil også være mulighed for at springe.

Den anden gang vil enten være tur-ridning, ponygames el.lign. Når vi rider tur, inddeles eleverne igen i to hold efter kunnen/lyst.

Ridelejrene i uge 26 og 27 afsluttes med et lille hygge-stævne kun for deltagerne. Her er familie velkommen til at komme og kigge.

 

Udflugt til Djurs Horse Park - OBS kun for deltagere i uge 26 og 27

I løbet af ugen er der arrangeret en udflugt til Djurs Horse Park, som er en af de få mountain trail baner i Danmark. Mountain trail en gren indenfor ridesporten, som går ud på at danne et stærkt samarbejde med sin hest, så man kan lede den gennem udfordrende opgaver så som over vipper, træstammer, broer, store sten, skamler, stejle bakker, søer m.m. Dette er en unik mulighed for eleverne til at træne tillid, ro og præcision i sin håndtering af heste.

Vi har fået et specielt tilbud, hvor vi får lov til at låne heste fra stedet. Deltagerne får cirka to timer på banen med undervisning af Djurs Horse Park’s veluddannede instruktører. Herefter spiser vi madpakke/kage i deres hyggelige bålhytte. Udflugten er inkluderet i prisen.

 

Andre aktiviteter

På ridelejrene kommer vi til at lave mange sjove og hyggelige ting. Der kommer blandt andet til at være orienteringsløb og striglekonkurrence, samt fri tid til at lege hest/springe på egne ben, spille spil, tegne, spille rundbold osv. Om aftenen hygger vi om bålet med snobrød, såfremt vejret tillader det, og ellers rykker vi i caféen.