Dagligleder & Ridelærer søges

18-10-2021

Dagligleder & ridelærer søges til Åstrup Sportsrideklub

Åstrup Sportsrideklub søger en ny dagligleder & ridelærer til ansættelse snarest muligt. Vi er en lille klub, som ligger lidt nord for Aarhus. Vi holder til på Bøgely Ridecenter, som har knap 50 heste opstaldet, heraf 12 elevheste/ponyer. Disse indgår i foreningens rideskole. Foreningen drives af klubbens bestyrelse. Vi går meget op i, at vores elevheste har det godt; at eleverne lærer at ride og håndtere hestene med kærlighed og respekt.

Stillingsbeskrivelse:

Som dagligleder af rideskolen bliver det dit ansvar at lede og koordinere det daglige arbejde i rideskolen. Du skal undervise vores elever i rideskolen (både i håndtering, opsadling og ridning), koordinere holdundervisning, holde opsyn og sikre elevhestenes daglige trivsel. Derudover vil det blive dit ansvar at arrangere diverse events i rideskolen (fx ridelejr, elevstævner mm. – selvfølgelig med assistance til den praktiske udførsel) samt nogle administrative opgaver som holdopfyldning/-rokering, til-/afmelding af elever osv.

 

Vi har både begyndere, letøvede og øvede ryttere, så du skal kunne undervise på alle niveauer. Vi ønsker for både heste, ryttere og undervisers skyld, at der laves alsidig undervisning, med både klassisk skoleridning, ponygames, bomtræning, agility og turridning.

Undervisning i rideskolen ligger primært om eftermiddagen fra kl. 14.45. Enkelte timer ligger pt om formiddagen en enkelt dag i ugen + lørdag formiddag. Der vil være tilknyttet et par yderligere undervisere, som også vil afholde undervisningstimer og være afløsere. Men størstedelen af undervisningstimerne i rideskolen vil du skulle stå for.

 

Kvalifikationer

Vi søger en dagligleder, som brænder for at arbejde med heste, ridning, og mennesker – både børn og voksne. Du er selv en dygtig rytter, som vil nyde at dele ud af din erfaring, indenfor alt hvad der har med hestearbejde at gøre. Du har en naturlig autoritet, men tilgår alle – både dyr og mennesker – med godt humør og med troen på, at alle gør deres bedste. Du skal kunne tilpasse din undervisning til de enkeltes holds niveauer. Du er ansvarsbevidst, selvkørende og proaktiv, og tilgår dit arbejde med stort engagement.

 

Vi tilbyder et aktivt job, hvor du i stor grad selv er med til at forme din hverdag. Vi er en velfungerende og aktiv forening, hvor et godt socialt miljø prioriteres højt via diverse sociale arrangementer, fx månedlig fællesspisning. Der er mulighed for privat undervisning på egen hest af både dressur- og springunderviser på stedet.

Der er mulighed for opstaldning af egen hest på stedet.

 

Løn og ansættelsesvilkår:

Stillingen er i 37 timer/uge – Løn efter kvalifikationer

Ansættelsesstedet er:

Åstrup Sportsrideklub, Åstrup Strandvej 70, 8541 Skødstrup.

Administrative opgaver kan løses hjemmefra.

 

Ansøgning:

Ansøgningsfristen er åben og der indkaldes løbende til samtaler.

Din ansøgning skal sendes på mail til bestyrelsenaasrk@gmail.com

 

Yderligere information kan fås ved at kontakte Channe Hansen til tlf. 2615 5367 eller på mail: bestyrelsenaasrk@gmail.com

Du kan læse mere om vores klub på hjemmesiden: www.aarsrk.dk