E-læringskursus til forældre

E-læringskurset ”Hjælp! Mit barn er startet til ridning” er for dig, der har et barn, der skal starte eller netop er startet til ridning. Kurset øger din teoretiske viden om heste og giver dig grundlæggende kompetencer til at omgås dem på en tryg og sikker måde – allerede inden du sætter fod i rideklubben.

Start e-læringskurset for forældre: "Hjælp! Mit barn er startet til ridning"

Om e-læringskurset
Dansk Ride Forbunds e-læringskursus ”Hjælp! Mit barn er startet til ridning” henvender sig til dig, der er ny forælder i ridesporten og ikke har så meget viden om heste og ridning. Kurset giver dig den mest basale viden om hesten som dyr og håndteringen heraf, og klæder dig på til at kunne omgås og hjælpe dit barn med hesten i forbindelse med ridetimen.

E-læringskurset indeholder temaer så som sikkerhed og håndtering af heste og rideudstyr. Det består primært af videoer, der helt lavpraktisk viser, hvordan du håndterer hesten og udfører de opgaver, der kræves af forældre, når ens barn går til ridning. Derudover indeholder kurset nogle tests, så du kan teste din viden inden for de forskellige temaer.

Ved at tage kurset vil du blive bekendt med basale sikkerhedsmæssige procedurer i en rideklub samt blive klædt på til at hjælpe dit barn med hestene (klargøring, trækning, sikkerhedsudstyr).

Kurset er gratis og kan tilgås af alle via linket ovenfor.

 

Kursus og side tekst er lavet af Dansk Rideforbund.