Velkommen til Åstrup Rideskole - Din Vej til Ridning og Fællesskab!

Vi er glade for at byde dig velkommen til Åstrup Rideskole, hvor vores passion for heste og ridning er i centrum. Her kan du finde alle oplysninger om vores rideskole og tilmeldingsprocedure.

Kontakt os:

Har du spørgsmål, ønsker at tilmelde dig, ændre dit hold eller give feedback? Alt kontakt til Åstrup Rideskole foregår via mail på rideskole@aasrk.dk. Vi er her for at hjælpe med tilmeldinger, ændringer, opsigelser af hold, ris & ros samt opskrivning til part på vores rideskoleheste. Vores mail bliver læst flere gange om ugen, så du kan forvente hurtig respons.

Tilmelding og Medlemskab:

Når du er blevet en del af et ridehold, skal du oprette en profil på vores hjemmeside www.aasrk.dk. Derfra bliver du tilmeldt et obligatorisk medlemskab samt det aftalte ridehold. Vær opmærksom på, at informationen vil blive sendt via mail, og tjek venligst din spam-mappe for at sikre, at du ikke går glip af vigtige oplysninger.

Udstyr og Praktisk Information:

Vi har sikkerhedsveste og ridehjelme til låns, men vi anbefaler, at du har dit eget udstyr. Det er især vigtigt med egen sikkerhedsvest, når børn deltager i springundervisning, men det er altid en ekstra sikkerhed. På vores hjemmeside finder du også praktisk information om ridehold, priser og tilmelding.

I Stalden:

Ved ankomst til stalden beder vi om, at man opfører sig roligt og taler lavt. Stalden er hestenes hjem, og for at sikre deres tryghed, beder vi om, at man begrænser antallet af besøgende. Som gæst kan man vente i ridehallen, hvor der er en bænk med tæpper, hvis man vil følge aktiviteterne.

Følg os på Facebook:

Hold dig opdateret med alle vores begivenheder og nyheder ved at følge vores Facebook-side, "Rideskolen - Åstrup Sportsrideklub". Del dine oplevelser og følg med i, hvad der sker i vores rideskolefællesskab.

Vi ser frem til at dele vores kærlighed til ridning med dig og byde dig velkommen til Åstrup Rideskole!

 
Opsigelse af hold: 
Send en mail til rideskole@aasrk.dk - og skriv hvilket hold, samt navn på personen der vil meldes sig ud. 
 
Regler ifm. opsigelse af hold i rideskolen
Det kan man gøre senest pr. disse datoer:
 
Senest 30. november, hvis man ønsker at stoppe på sit ridehold pr. 1. januar.
Senest 28. februar, hvis man ønsker at stoppe på sit ridehold pr. d. 1. april.
Senest 31. maj, hvis man ønsker at stoppe på sit ridehold pr. 1. juli.
Senest 31. august, hvis man ønsker at stoppe på sit ridehold pr. 1. oktober.
 
Stopper man før disse datoer, får man ikke refunderet for de måneder, man ikke rider.
Det samme gælder kontingent, der betales pengene heller ikke retur. 
Man kan flytte til et andet hold i løbet af perioden, men flytter man til et billigere hold, får man ikke refunderet differencen