Julehilsen

28-12-2020

Kære medlem

 

Så står vi her igen – midt i en nedlukning, og hvor er vi bare trætte af igen at måtte rykke programmer og ikke holde undervisning, men det er nu engang sådan situationen er – og jo ikke bare for hele Danmark, men meget af verdenen.

For nu er vi lukket ned med al undervisning og aktivitet frem til og med 3. januar. Vi er dog meget tvivlende på om vi får lov at åbne igen der med de smittetal vi ser lige nu.

Vi forbereder os derfor på forskellige scenarier.

  1. Vi får lov til at åbne igen 4. januar. Det vil jo være rigtig dejligt. Hvordan det prøcist kommer til at foregå vil I blive orienteret om i forhold til hvilke retningslinjer, vi får.
  2. De forlænger nedlukningen. Sker dette vil vi gå i gang med at søge hjælpepakker og det vil blive et lignende forløb som sidst, hvor I, hvis vi får hjælpepakken, får refundering for de gange, hvor I ikke rider, men har betalt.

 

Vi er jo ved at overgå til et nyt medlemssystem og en ny struktur.

Der kommer en mail ud i begyndelsen af januar med et link, hvor man tilmelder sit betalingskort og betaler det man mangler. Det er vigtigt, at I tilmelder jer selvom vi måske er lukket ned. Hvis man ikke tilmelder sit betalingskort, så holder man ikke den plads, som man har fået tildelt.

 

Har man ikke skrevet til Christina om en plads, har man ikke en plads efter nytår. Jf den tidligere mail om en ny struktur har vi vasket tavlen ren og begyndt forfra. Mange af jer har skrevet, men måske der er nogen, der ikke lige har fået det gjort. Hvis man stadigvæk ønsker at gå til ridning efter nytår, skal man skrive til Christina på rideskole@aasrk.dk

 

Trods alt dette kaos, så bliver det jul! Og derfor vil vi ønske jer alle sammen en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi ses i det nye år ?